MAN originaldelar är alltid första valet

De som väljer MAN får utvald och utmärkt kvalitet. Så varför ska du nöja dig med sämre reservdelar?

Originalreservdelar

Kvalitet att lita på

MAN originaldelar ger er säkerheten att ha den bästa kvaliteten. De tillverkas enligt MAN:s riktlinjer och kontrolleras noga för överensstämmelse med våra strikta kvalitetskrav och övertygar med överlägsen tillförlitlighet och ekonomi. Dessutom gäller garantin i 2 år med global giltighet på MAN Service och delar.

Trygghet

Logistik av delar i precis rätt tid

För att hålla stilleståndstiderna så korta som möjligt vid skada finns en stor del av våra MAN originaldelar tillgängliga på våra serviceverkstäder – även för äldre modeller och specialfordon. 95 procent av alla specialdelar som saknas levereras via MAN inriktat European Logistic Center (ELC) till verkstaden som snabbast över natten. Du drar nytta av optimala logistikprocesser för förbättrad orderhantering och leveranstider och kortare väntetid i verkstäderna.

Miljö

MAN originaldelar ecoline och ecoline+

Med MAN originaldelar ecoline och MAN originalmotor ecoline+ sparar man stort och skonar samtidigt miljön! Detta erbjudande riktar sig särskilt mot äldre fordon.

MAN Original

Motorreparationssats

För att förlänga livslängden på din motor fokuserar vi på effektiv service: Förkorta onödiga stillestånd med MAN:s motorreparationssats till attraktiva priser. 100 procent perfekt passform – på så sätt förblir din ursprungliga MAN ett original.

Ekologiskt övertygande

Utmärkt hållbarhet

MAN fick beröm för sin miljövänliga rekonditionering av begagnade delar då det europeiska transportpriset för hållbarhet delades ut av Transport, en tidskrift för godstrafik. Det är framstående och hållbara prestationer inom nyttofordonsbranschen som belönas. Priset ska styrka företag i transportbranschen att satsa på hållbarhet.