MAN TGE Minibuss - löser många behov

Med vår MAN TGE Minibuss kan vi anpassa din buss så att den blir optimal för t ex skoltrafik, flexibuss, linjetrafik eller stortaxi.

Flexibilitet så det förslår

MAN TGE är den flexibla minibussen. Vi anpassar den efter just dina behov, så att den blir optimal för allt från tillgänglighetsanpassad linjetrafik till generös stortaxi.

Dieselmotor med låga driftskostnader

Även i MAN TGE används våra mycket tillförlitliga och robusta dieselmotorer. Hög körsträcka/drifttid, lägre bränsleförbrukning och temperaturbeständiga komponenter med maximala underhållsintervall ger ekonomisk användning och låga driftskostnader.

Kraftfull och körglad

Dieselmotorn är körglad och vridstark med effekt på 130 kW / 177Hk. Det gör att du har en partner ombord som har kraft kvar när arbetsdagen är slut.

Kontakta säljare

Region Norr

Michael Kahl

Säljare VAN / TGE

Stockholm

+46 72 983 71 00

Fredrik Wihlborg

Key Account VAN

Stockholm

+46 70 533 59 37

Region Sverige

Fredrik Paulsson

Säljare TGE

Malmö

+46 40 641 50 55

Michael Kahl

Säljare VAN / TGE

Stockholm

+46 72 983 71 00

Fredrik Wihlborg

Key Account VAN

Stockholm

+46 70 533 59 37

Kenneth Liljeson

Sales Manager Truck & Van

Göteborg

+46 70 359 00 65

Mikael Kjellman

Teknisk innesäljare/Kordinator

Göteborg

+46 31 352 84 36

Region Syd

Fredrik Paulsson

Säljare TGE

Malmö

+46 40 641 50 55

Kenneth Liljeson

Sales Manager Truck & Van

Göteborg

+46 70 359 00 65

Mikael Kjellman

Teknisk innesäljare/Kordinator

Göteborg

+46 31 352 84 36

Anpassningsbar efter alla behov

Flexibla minibussar

MAN TGE Minibussar är tusenkonstnären som löser alla behov. Redan från start finns den i tre grundutföranden; City, Intercity och Coach. Och som komplement finns MAN TGE Kombi Van. Var och en av dessa går sedan att anpassa i sin tur, så att den färdiga lösningen blir exakt så som du vill ha den för att den ska lösa just dina transportbehov.

Jämför modeller

Rymmer upp till 19 passagerare

MAN TGE Intercity

MAN TGE Intercity är ett perfekt fordon för den stora uppgiften. Den finns i två längder, där den långa har 16 passagerarsäten och den extralånga kan ha upp till 19 passagerare (förarplatsen oräknad). Här finns gott om utrymme för både bagage och passagerare, vilket gör den perfekt som t ex skol- , klubb- eller hotellbuss.

Läs mer

Tillgänglig och lättkörd för linjetrafik

MAN TGE City

MAN TGE City sätter en modern touch på dagens linjetrafik. Den är lättmanövrerad och därför helt optimal i stadstrafik. Den är bekväm, rymlig och flexibel. Beroende på kraven kan du ha upp till 13 skålade säten och tre fällbara. Eller förstås färre, om du vill hellre ha mer utrymme för t ex stående, rullstolar och barnvagnar.

Läs mer

Maximal komfort för upp till 16 passagerare

MAN TGE Coach

MAN TGE Coach är en minibuss för anspråksfulla resegrupper och individuell persontransport. Här är minibussen som inte kompromissar med varken lyx eller prestanda. Läderklädda säten, golv i trädesign, tonade rutor och individuell klimatkontroll är bara några av de många tillvalen du kan få.

Läs mer

Disclaimer: 

Vissa utrustningsnivåer som visas på dessa sidor kan vara tillval mot merpris. Alla utrustningsalternativ som visas är inom ramen för systemets gränser. Vissa specifikationer kan vara landsspecifika. Kontakta din säljare för exakt information.

Specifikationer

Se länken ovan samt vidstående produktblad för att jämföra modellerna ytterligare. Tveka inte att kontakta en säljare för mer information!

Funktion

  • MAN TGE City För linjetrafik
  • MAN TGE Intercity För stora grupper
  • MAN TGE Coach För anspråksfulla resegrupper
  • MAN TGE Kombi Van För mindre grupper med höga krav

Max antal passagerare

  • MAN TGE City 19 st
  • MAN TGE Intercity 19 st
  • MAN TGE Coach 16 st
  • MAN TGE Kombi Van 8 st