Nya MAN Lion´s City är byggd med fokus på kostnadseffektivitet, komfort, förarmiljö och design.

Trots den nya moderna designen går det inte att ta miste på att Nya Lion´s City är medlem i MAN-familjen, med sitt karaktäristiska lejon i fronten.

Nya Lion´s City levereras antingen med nya effektiva 9-liters dieselmotorn D15 eller med nya 9,5 liters biogasmotorn E18. Oavsett val av drivmedel erbjuds Nya Lions´s City med MAN Efficient hybrid, för minskad bränsleförbrukning.

Nya Lion´s City kommer till en början att erbjudas i längderna 12 och 18 meter, för att senare kompletteras med längderna 14 och 19 meter.

Fr.o.m 2021 erbjuder vi leverans av Lion´s City med 100% eldrift.

 

MAN EFFICIENTHYBRID

Kostnadseffektivare och mer miljövänlig linjetrafik: Med tillvalet MAN EfficientHybrid sparar er MAN Lion’s City G tack vare intelligent  energihantering på tre sätt – när det gäller bränsleförbrukning, utsläpp av skadliga ämnen och buller.

Huvudkomponenten är en robust och slitagefri elmotor som monteras i drivlinan mellan motor och växellåda och fungerar som en generator. Tack vare denna generator, en ultracap-enegriackumulator placerad på bussens tak, samt en intelligent styrning ökas fordonets energieffektivitet i betydande
omfattning.

 

Kontakta säljare

Fredrik Karlsson

Säljare

Motala

+46 141 23 36 20

Marcus Eriksson

Säljare

Stockholm

+46 70 770 58 30

Mikael Nilsson

Säljare

Helsingborg, Malmö,

+46 42 545 76

Specifikationer

Se produktblad. Tveka inte att kontakta en säljare för mer information!