Den moderna minibussen för linjetrafik

MAN TGE City sätter en modern touch på dagens linjetrafik. Den är lättmanövrerad och därför helt optimal i stadstrafik. Den är bekväm, rymlig och flexibel. Beroende på kraven kan du ha upp till 13 skålade säten och tre fällbara.

Enkelt insteg

Sväng- skjutdörren med dubbel bredd garanterar friktionsfritt passagerarflöde. Vid standardbusshållplatser med trottoarkant gör den låga påstigningskanten att både på- och avstigning blir enkel. Därmed behöver fordonet inte sänkas, vilket sparar värdefull tid. MAN TGE City är redan från fabrik dessutom utrustad med en fällbar ramp för rullstolsburna.

Elektronisk destinationsanvisning

Den väl synliga, elektroniska destinationsanvisningen kan antingen styras direkt eller via biljettskrivaren (tillval). Det går också att få till ytterligare en destinationsanvisning i interiören samt en förberedelse för 19-tums rack för RBÖ-anläggningar.

Flexibelt för linjetrafik

  • 13 fasta säten och 3 fällbara
  • 1 rullstolsplats
  • Max 19 passagerare

Bekvämt passagerarutrymme

Det bekväma och ljusa passagerarutrymmet imponerar med stora panoramafönster och LED-ljusband i takbeklädnaden. Som tillval kan den kompletteras med stämningsbelysning. Ergonomiska ledstänger gör det både säkert och behagligt för stående passagerare. En klimatanläggning garanterar en behaglig temperatur i hela bussen.

Flexibel planlösning

Det går bra att anpassa anordningen och antalet sittplatser helt individuellt. I de fasta, vadderade och skålade sätena sitter passagerarna bekvämt. Här finns plats för upp till 13 st fasta säten och 3 st fällbara säten. Men vill du hellre ha mer utrymme för rullstolar, barnvagnar eller ståplatser går det bra att montera färre säten.

Disclaimer: 

Vissa utrustningsnivåer som visas på dessa sidor kan vara tillval mot merpris. Alla utrustningsalternativ som visas är inom ramen för systemets gränser. Vissa specifikationer kan vara landsspecifika. Kontakta din säljare för exakt information.