Shuttlebussen som kombinerar flexibilitet och komfort

MAN TGE Intercity är ett perfekt fordon för de stora uppgifterna. Med en lång version för 16 passagerare och en extra lång version för 19 passagerarsäten erbjuder den gott om utrymme för utflyktsresor och transporter för t ex hotell, skolor och idrottsföreningar.

Två storlekar

MAN TGE Intercity finns i två längder och flera olika säteskonfigurationer. Den långa varianten erbjuder 16 platser och den extra långa hela 19 sittplatser. Det går också att skapa en rullstolsplats, om det önskas.

Flexibel sätesplacering

Det integrerade Airline skensystemet i golvet på MAN TGE Intercity gör det lekande lätt att flytta, montera och ta bort säten. De högklassiga sätena imponerar med justerbart ryggstöd och trepunktsbälten.

Planlösning Lång

  • 15 passagerare + 1 framsäte + förare
  • Extralång rymmer 19 passagerare
  • Airline skensystem skapar enkelt flexibla planlösningar

Bekvämt insteg

På- och avstigning sker på MAN TGE Intercity via en passagerardörr i form av en elektrisk svängdörr. Detta medför att det finns plats för ytterligare säten i passagerarutrymmet om man avstår från extraförarsätet. Som alternativ går det att installera en elektrisk skjutdörr med ett elektriskt utfällbart fotsteg som styrs via ett bekvämt knapptryck.

Säkert förvarat bagage

I bakvagnen på den extra långa varianten kan bagaget säkert och enkelt stuvas undan. Bagageutrymmet är lättillgängligt via en vikdörr.

Disclaimer: 

Vissa utrustningsnivåer som visas på dessa sidor kan vara tillval mot merpris. Alla utrustningsalternativ som visas är inom ramen för systemets gränser. Vissa specifikationer kan vara landsspecifika. Kontakta din säljare för exakt information.