Lyx och prestanda, utan omvägar

MAN TGE Coach är en minibuss för anspråksfulla resegrupper och individuell persontransport. I den här minibussen njuter upp till 16 passagerare av maximal komfort.

Lyx möter design

Välj mellan tre Luxurypaket och utrusta din MAN TGE Coach med exempelvis bekväma lädersäten, golv i trädesign eller sidoväggsbeklädnad i konstläder, Dessutom kan sidoväggsbeklädnaden, taket och trägolvet anpassas till varandra färgmässigt.

Bred svängdörr

Via den breda, elektriska svängdörren på passagerarsidan kan resenärerna bekvämt stiga på och av via tre trappsteg.

Rymligt bagageutrymme

På baksidan av fordonet finns ett bagageutrymme som både är väl tilltaget och lätt att komma åt. Här ryms även stora bagage. Trots att det är stort påverkas inte fordonet om du kör i branta backar eller på slingriga vägar, Bagageutrymmet är isolerat och försett med en robust klädsel, vilket gör det slitstarkt och tåligt.

Bekvämt passagerarutrymme

Tack vare de nedsänkningsbara hjulhusen och en fast monterad plattform på fordonsgolvet har alla säten obegränsat benutrymme. I de högkvalitativa, justerbara lädersätena reser passagerarna bekvämt och komfortabelt även på längre sträckor.
I ett litet förvaringsutrymme under taket finns gott om plats för mindre handbagage. Alla säten är försedda med ett smart fack för mobilen och med USB-portar så att passagerarna kan ladda telefon och surfplatta.

Behaglig temperatur

Luftkonditioneringssystemet är integrerat som standard. Den garanterar ett behagligt klimat för alla och god tillförsel av friskluft. Föraren justerar sin temperatur individuellt och alla passagerare kan själva styra sin egen lufttillförsel via reglage i taket ovanför sitt säte. Ett luftkonditioneringssystem med kylkapacitet på 13 kW ger behaglig temperatur också under varma dagar. Temperaturen inuti fordonet kan även ställas in att justeras automatiskt beroende på utetemperaturen.

Sekretessglas

I MAN TGE Coach behöver ingen vara orolig för några nyfikna blickar. Din och dina passagerares sfär förblir privat tack vare de mörktonade sidorutorna.

Genomtänkt planlösning

  • Upp till 16 st passagerarplaster plus förarplatsen
  • Rymlig interiör
  • Bekvämt passagerarutrymme

Disclaimer: 

Vissa utrustningsnivåer som visas på dessa sidor kan vara tillval mot merpris. Alla utrustningsalternativ som visas är inom ramen för systemets gränser. Vissa specifikationer kan vara landsspecifika. Kontakta din säljare för exakt information.