Intelligent underhåll sparar dubbelt så mycket

Din insats räknas: Beroende på hur och var du använder din MAN TGS föreslår vi lämplig underhållsintervall. Genom anpassning av servicedatorn är längre rengöringsintervaller på dieselpartikelfiltret möjlig. Det reducerar servicekostnaderna till ett minimum och för dig ett avgörande steg närmare ditt företagsmål.

MAN TGS-TS: det nyttolastoptimerade trailerdragfordonet

Drömvikt: Det nyttolastoptimerade trailerdragfordonet TGS-TS utmärker sig i kombination med motorn MAN D15 och förarhytten TN med en egenvikt på under 6,5 ton.

Lätt, lättare, MAN D15

Den 9-liters, 6-cylindriga motorn MAN D15 utmärker sig med högre effekt, lägre vikt och bättre bränsleeffektivitet med ett mindre slagvolym än sin föregångare. Därmed frigör den med dess lägre motorvikt ca 230 kg mer nyttolast för dig.

Teamarbete

MAN TGS-TS med förarhytten TN ger allt när det gäller nyttolastintensiva specialtillämpningar i den nationella fjärrtrafiken och den tunga distributionstrafiken. Den låga egenvikten ökar din nyttolast medan den aerodynamiska fordonsfronten minskar bränsleförbrukningen jämfört med bredare fjärrtrafikförarhytter.

Ännu mer nyttolast med MAN Individual

Andra fabriksmonterade utrustningsalternativ, t.ex. användning av aluminiumfälgar eller borttagandet av passagerarsätet liksom andra modifikationer från MAN Individual, kan dessutom minska egenvikten med upp till 205 kg.