Förstklassig förarfokusering

Insteget på MAN TGS är bekvämt belägen mitt i dörröppningen. Trappstegen är utrustade med en gallerstruktur och en halkfri yta och fit för offroad-tillämpningen. Även genom en pendelfunktion på det nedersta fotsteget eftersom den elastiska upphängningen förhindrar skador.

Rattläget kan ställas in individuellt för en märkbart ökad rörelsefrihet och vid stillastående kan ratten fällas fram helt till en vågrätt position.

MAN TGS-TS: det nyttolastoptimerade trailerdragfordonet

  • Optimerad instrumentbrädaIndikeringar är bekvämt placerade i avläsningshöjd och manöverelementen är mycket lättillgängliga. Det är enkelt att växla blicken över vägen och i cockpiten.
  • Interiör i Moon Grey

    Interiören presenterar sig i tidlös elegant Moon Grey, en av två möjliga färgnyanser. Den är i synnerhet lämplig för anläggningstrafiken på grund av dess okänslighet.

  • MAN Tipmatic växellådsmanövrering

    Växellådsmanövreringen av den automatiserade manuella växellådan finns på den högra rattstångsomkopplaren. Nu kan körprogram och körnivå ställas in med en knapp.

  • Elektrisk parkeringsbroms

    Den elektriska parkeringsbromsen är monterad alldeles intill växellådsmanövreringen och tändlåset. Den kan aktiveras manuellt och aktiveras automatiskt när lastbilen parkeras. Den frigör sig själv vid starten.

MAN Smart Select

Det innovativa vrid-/tryckreglaget MAN SmartSelect erbjuder en säker manövrerbarhet av multimediasystemet i cockpiten – till och med om förarhytten lutar. Det bekväma handledsstödet sörjer för en ergonomisk hållning, den integrerade pekplattan med zoomfunktion underlättar inmatningen även på utmanande rutter.

MAN EasyControl

Vi har utvecklat MAN EasyControl för att undvika tidskrävande och ansträngande på- och avstigning. I förardörren finns fyra lätt igenkänningsbara manöverknappar som bekvämt kan nås från utsidan. Beroende på utförande är de förbelagda med de viktigaste funktionerna som tex tippning, arbetsstrålkastare, varningsblinkersanläggning, kraftuttag eller delvist individuellt programmerbara.