Äntligen en som böjer sig för dig

Ratten är nu mer flexibel än någonsin: Vid vila kan den fällas fram helt till en vågrätt position, i aktion är till och med en mycket brant rattvinkel som i personbilen möjlig. Kort och gott komfort i en handvändning.

Cockpiten: Överblick över allt, koll på allt

I MAN TGM & MAN TGL ingår överskådlighet både på utsidan och insidan.

Intuitiv instrumentbräda

Indikering i bekväm avläsningshöjd, manöverelement med utmärkt tillgänglighet – båda områdena är separerade från varandra och är logiskt grupperade

Stort synfält

För att även hjälpa föraren i den tätaste trafiken sänktes cockpiten och instrumentbrädan i MAN TGM & MAN TGL. På så sätt utökades synfältet framför och bredvid förarhytten.

Aerodynamisk ytterbackspegel

Ytterbackspegels hus är optimerat strömlinjeformat och placerat längre bak. Det senare sörjer för ett förstorat synfält och avsevärt bättre sikt i A-stolpens område.

Elektrisk parkeringsbroms

Till höger bredvid huvuddisplayen finns den elektriska parkeringsbromsen. Den kan aktiveras manuellt men aktiveras även automatiskt när fordonet parkeras och släpps automatiskt vid start.

MAN TipMatic växellådsmanövrering

Med växellådsmanövreringen på den automatiserade manuella växellådan MAN TipMatic väljs körprogram och körnivå bekvämt på den högra omkopplaren vid ratten.